Chappers Rumrejse

Tag med på en fantasifuld rejse ud i rummet! Chapper (ham fra Ramasjang!) inviterer om bord i Teater Vestvoldens rumraket og begiver sig op mellem fjerne planeter og gakkede galakser for at finde sin elskede morfar, der er flyttet ud på en stjerne et sted langt borte i det uendelige univers. Undervejs møder han både flyvende tallerkner, rumvæsner og en mystisk mælkevej.

Chappers rumrejse er en sjov, men også rørende fortælling for børn fra 5 år og deres voksne om at lede efter noget, man har mistet.
 
En visuel fortælling rigt illustreret med animationer, som Chapper tegner live for børnene samtidig med, at han folder historien ud med masser af musik, rap og alien-beatbox.
 

Fastelavnsteater

Chappers rumrejse rejser til fastelavnsplaneten og slår katten af tønden søndag den 11. februar kl. 13. Efter forestillingen er der tøndeslagning og cafeen serverer fastelavnsboller og kakao.  

Popcorn in space

Det er ikke kun i biografen, at man kan nyde lune, nyristede popcorn. Teater Vestvoden råder over Vestegnens måske hurtigste popcornmaskine, der popper godt 300 liter popcorn i timen. Så der er ingen grund til ikke at tage lidt friske forsyninger med, når turen går ud i rummet.  

Spilleperiode

20-01-2018 - 11-02-2018

Spilledage

Lørdag og søndag kl. 11 & 13

Alder

Fra 5 år

Varighed

40 min. (uden pause)


Mange spændende animationer

Børnekulturpiloterne

“Er man til en forestilling, som i ånd, tempo og udtryk er i familie med de børnefjernsynsprogrammer, som er populære i tiden … er 'Chappers rumrejse' et rigtig godt bud på teater for de 4- til 9-årige.”

Teateravisen

MEDVIRKENDE

Chapper 


SCENOGRAF OG MUSIK
Chapper


INSTRUKTION, TEKST OG LYDDESIGN

Thomas Corneliussen


ØVRIG TEKNIK

Teater Vestvolden

 

IDÉ, KONCEPT OG PRODUKTION
Pollner / Vestvolden