Nomineret til Reumert

Den 9. juni bliver det bedste inden for dansk teater hyldet, når Reumert-priserne bliver uddelt. Forestillingen Fucking Åmål er nomineret i kategorien Årets børne-/ ungdomsforestilling. Forestillingen er produceret i et samarbejde mellem
Teater Vestvolden i Hvidovre og Teater Hils din mor.
Teaterchef Stephan Pollner fra Teater Vestvolden og producent Jesper Frølund Hansen fra teater HiLS DiN MOR glæder sig over nomineringen.
“Vi er enormt glade og taknemmelige over at blive udvalgt blandt alle de mange fantastiske danske børne- og ungdomsforestillinger. Fucking Åmål fortæller en meget vigtig historie om at være ung og turde stå ved, hvem man er og det har været en rigtig dejlig oplevelse at samproducere forestillingen,” siger Stephan Pollner og Jesper Frølund Hansen.
Du kan opleve Teater Vestvolden og HiLS DiN MORs Reumert-nominerede forestilling, når Fucking Åmål vender tilbage til Hvidovre i den kommende sæson, hvor den igen er aktuel fra den 8. oktober. Forinden er forestillingen forbi teaterfestivalen CPH Stage på Skuespilhuset i København 5.- 8. juni og senere på Folketeatret som gæstespil fra den 27. marts 2019. Se mere og find billetter på teatervestvolden.dk, cphstage.dk eller folketeatret.dk
Vinderne af Årets Reumert 2018 findes lørdag den 9. juni i Skuespilhuset i København. For at blive nomineret skal forestillingerne have haft premiere i perioden 19. april 2017 til 25.april 2018.

KALENDER