Ny scene for børn på Teater Vestvolden i Hvidovre

‘Nøøj, det’ for børn’ er Teater Vestvoldens nye initiativ for børn og unge og deres voksne i Hvidovre. Formålet er at introducere nogle af de bedste danske forestillinger for børn og unge i Hvidovre og præsentere dem i en intim og hyggelig stemning, hvor både små og store kan komme helt tæt på magien på scenen.

I disse uger arbejder teatrets teknikere på at færdiggøre Teater Vestvoldens nye anneksscene Nøøj, det’ for børn, der skal præsentere udvalgte forestillinger for børn og unge. Scenen bliver etableret i en nyrestaureret black-box-sal med 40 pladser, så publikum er sikre på at komme helt tæt på skuespillerne og får mulighed for at opleve og mærke den forunderlige teatermagi i øjenhøjde.

Teater Vestvoldens teaterchef Stephan Pollner vil med tiltaget tilbyde endnu mere teater til byens børn og deres voksne.

“Vi har rigtig godt fat i de unge og store skoleklasser og har mærket en stigende interesse for vores børneforestillinger, som vi sender på turne, og derfor har vi beslutet også at etablere en permanent scene, hvor byens børn kan opleve teater sammen med deres forældre og bedsteforældre,” siger Stephan Pollner.

Nøøj, det’ for børn får premiere den 2. december med juleeventyret ‘Ja, ja nemlig’, der er skrevet af Thomas Winding for børn fra 4 år og resten af familien. I januar 2018 rejser ‘Chappers rumrejse’ ud i det uendelige univers for de 5-9-årige og deres voksne, og i februar kommer forestillingen ‘Woopsy’, der handler om en dreng, som kom til verden med et woops og er en super sjov historie for børn fra 6 år ifølge Børnekulturpiloterne, der har anmeldt forestillingen på årets Aprilfestival.

Nøøj, det’ for børn lægger også scene til urprermieren på forestillingen Lene & Lillebror, der i samarbejde med DR giver teaterdebut til den smækbukseklædte dukke i marts 2018.

KALENDER