Teater Vestvoldens Salon – 1

Køb billet her

SALON MUSIK-POESI OM PSYKISK SYGDOM OG SÅRBARHED

Kom med til vores nye og hyggelige salon, hvor vi blander god musik og poetisk spoken word tilsat en snert historiefortælling og gode grin.

Og denne aften i november behandler vi temaet psykisk sygdom og sårbarhed.

Med lige dele underholdning og stof til eftertanke.

I spidsen for Salon Musik-Poesi står vores faste vært, den danske poetry slam superstjerne Peter Dyreborg, som guider publikum igennem en aften fyldt med litteratur og toner.

Hver gang præsenterer vi en prominent gæst, som kan noget ganske særligt inden for temaet. Og så har vi også aftenens husorkester og musikalske stjerner. Plus overraskelser.

Forvent en anderledes teatertur, der får dit smil og dine tanker til at flyve og forplante sig helt ned i tæerne.

Vores gæst i november er den navnkundige Sara Hauge, som er dobbelt poetry slam DM-vinder. Hun er kendt for sin hurtigtsnakkende og vrede, men altid humoristiske facon, og så er hun tilmed den poetry slammer, som skriver Danmarks bedste rim.

Men Sara lever også med blandt andet skizofreni og angst. Hun har i flere år turneret med foredraget “Jeg er så syg i hovedet, at jeg næsten er normal”, hvor hun fortæller om sit eget liv med psykisk sygdom, systemet og følgerne deraf. Men må man egentlig gerne grine og lade sig underholde af et så alvorligt emne? Når Sara optræder kan man slet ikke lade være!

Teater Vestvoldens Salon Musik-Poesi er fire aftener på Teater Vestvolden, hvor vi hver gang kombinerer musik og spoken word med et særligt tema. Datoerne er den 23. november 2023, den 25. januar 2024, den 21. februar 2024 og den 21. marts 2024.

Spilleperiode

23 NOV 2023

Spilledage

Torsdag

Alder

Fra 14 år

Varighed

100 min (inkl. pause)

MEDVIRKENDE

VÆRT
Peter Dyreborg

SPECIAL GUEST
Sara Hauge

MUSIKERE
Lars Emil Riis Madsen, Spencer Gross og Benjamin Aggerbæk

TEMA
Psykisk sygdom og sårbarhed

ARRANGØR
Arrangeret af Teater Vestvolden og Kulturhus Risbjerggaard

KALENDER