Teater Vestvoldens Salon – 3

Køb billet her

SALON MUSIK-POESI OM KLIMAET OG HVORDAN VI LÆRER AT LEVE MED DET

Kom med til vores nye og hyggelige salon, hvor vi blander god musik og poetisk spoken word tilsat en snert historiefortælling og gode grin.

Og denne aften i februar handler det om klimaet. Og ja, hvordan vi lærer at leve med det, måske bare hvordan vi lærer at leve i det hele taget.

Med lige dele underholdning og stof til eftertanke.

I spidsen for Salon Musik-Poesi står vores faste vært, den danske poetry slam superstjerne Peter Dyreborg, som guider publikum igennem en aften fyldt med litteratur og toner.

Vores gæst i februar er den helt utrolige Lasse Nyholm Jensen, som har vundet DM i poetry slam hele fire gange. Ja, fire gange! Han er især kendt for sine satiriske, ofte politiske tekster, som er helt i top, og han kan sagtens måle sig med de bedste danske humorister.

Men midtimellem alle grinene, og ja, du kommer til at grine fra top til tå, er der også en helt særlig alvor og eftertanke, og som oftest centreret omkring klimaet og verdens sande tilstand, og nej, det ser ikke godt ud for menneskeheden lige p.t., men… for ja, der er også et “men”, for midt i dystopien er der et spirende håb, og dette håb er også en del af Lasses unikke optræden. Et poetisk frø plantet i verden, og som spirer i os alle. Fordi vi kan. Og Lasse lever også selv med håbet. Med andre ord: Du vil ikke gå glip af dette show.

 Forvent en anderledes teatertur, der får dit smil og dine tanker til at flyve og forplante sig helt ned i tæerne.

Teater Vestvoldens Salon Musik-Poesi er fire aftener på Teater Vestvolden, hvor vi hver gang kombinerer musik og spoken word med et særligt tema. Datoerne er den 23. november 2023, den 25. januar 2024, den 21. februar 2024 og den 21. marts 2024.

Spilleperiode

21 FEB 2024

Spilledage

Onsdag kl. 1930

Alder

Fra 14 år

Varighed

100 min (inkl. pause)

MEDVIRKENDE

VÆRT
Peter Dyreborg

SPECIAL GUEST
Lasse Nyholm Jensen

MUSIKERE
Lars Emil Riis Madsen og Spencer Gross

TEMA
Klimaet og hvordan vi lærer at leve med det

ARRANGØR
Arrangeret af Teater Vestvolden og Kulturhus Risbjerggaard

KALENDER