Teater Vestvoldens Salon – 4

Køb billet her

SALON MUSIK-POESI OM AT VÆRE EN GOD FAR… OG ANDRE MYTER

Kom med til vores nye og hyggelige salon, hvor vi blander god musik og poetisk spoken word tilsat en snert historiefortælling og gode grin. Med lige dele underholdning og stof til eftertanke.

Men… denne gang er det alligevel en smule anderledes, for denne aften er Peter Dyreborg ikke kun vært, men han optræder også med sit nyeste soloshow med titlen: “Far Wars – Peter Dyreborg vender tilbage”.

Peter er mest kendt for poetry slam og spoken word, der kort sagt kan beskrives som en blanding af litteratur og scenekunst. Han vandt DM i poetry slam i 2008, og har i mere end 10 år været tilknyttet Det Kongelige Teater. I sit nye soloshow, som er det mest humoristiske og komiske til dato, tager han udgangspunkt i sine erfaringer som far. Og som starter med dengang han fik en sølvmedalje af sin datter, fordi hun syntes han var verdens næstbedste far.

Showet er baseret på bogen “Forbrydelse og saft” fra 2021, og blander finurlige digte og forunderlig storytelling, men låner også en hel del fra stand up comedy. Med andre ord: En blandet landhandel og en god omgang tankevækkende underholdning, hvor du skiftevis griner og græder og griner igen. For hvordan ser verden egentlig ud som far? Både som nybagt far og som far til en tween og teenager lige rundt om hjørnet? Og hvad skal der til for at man er god nok som far?

Og ja, showet handler også om iPads og Eiffeltårnet, om godnatkys og vin til morgenmad, om prutter, blod og tvang, om leverpostejshår, Barbiedukker og proletarer, om hundelorte og skilsmisse, samt selvfølgelig Dronning Margrethe.

Og… er du selv far (eller mor (eller bedsteforælder)), så er du i målgruppen. Og har du tænkt på at blive far (eller mor), så er du også i målgruppen. Og hvis du selv på et tidspunkt i dit liv har været barn, så er du dæleme også i målgruppen. Med alt hvad dertil hører.

Og… som om dét ikke er nok, så byder denne aften også på samspil med aftenens husorkester, så det endda er en helt særlig one night only udgave af showet, der præsenteres

Så… forvent en anderledes teatertur, der får dit smil og dine tanker til at flyve og forplante sig helt ned i tæerne.

Teater Vestvoldens Salon Musik-Poesi er fire aftener i teatret, hvor vi hver gang kombinerer musik og spoken word med etsærligt tema. Datoerne er den 23. november 2023, den 25. januar 2024, den 21. februar 2024 og den 21. marts 2024.

Spilleperiode

21 MARTS 2024

Spilledage

Torsdag kl. 1930

Alder

Fra 14 år

Varighed

100 min (inkl. pause)

MEDVIRKENDE

VÆRT
Peter Dyreborg

SPECIAL GUEST
Peter Dyreborg

MUSIKERE
Lars Emil Riis Madsen og Spencer Gross

TEMA
Far Wars – Peter Dyreborg vender tilbage (soloshow)

ARRANGØR
Arrangeret af Teater Vestvolden og Kulturhus Risbjerggaard

Støttet af Statens Kunstfond

KALENDER