Årets ungdomsforestilling

Fucking Åmål, der vandt Reumertprisen for årets bedste forestilling for børn og unge, er på plakaten i en begrænset spilleperiode fra 8. oktober.

Forestillingen, der er produceret af teater HiLS DiN MOR og Teater Vestvolden, og er baseret på den svenske kultfilm ‘Fucking Åmål’ og fortæller historien om pigen Agnes, som er håbløst forelsket i Elin, men hun tør ikke sige det til nogen, fordi hun er bange for at blive mobbet. Da de to pigers veje endelig krydses, går det op for dem, at de har en hel del til fælles, og en uventet rejse begynder.
Fucking Åmål’ er en forestilling for børn og unge fra 12 år og deres voksne. Kåringen som årets ungdomsforestilling i 2018 faldt i tråd med publikums og anmeldernes modtagelse. Børnekulturpiloterne uddelte fuld plade med seks anmelderstjerner og konkluderede:

 

“Hvis jeg skulle beskrive Fucking Åmål med et ord, ville jeg uden tvivl sige: ”Genial.” De har virkelig formået at få humoren helt i top i denne forestilling.”

 

Fucking Åmål’ kan opleves på Teater Vestvolden fra mandag den 8. oktober og frem til lørdag den 13. oktober. Hverdagsforestillingerne er udsolgt, men der er ledige pladser fredag den 12. oktober kl. 17 og 20 og lørdag den 13. oktober kl. 17. 

KALENDER