Besøg af skoler

På Teater Vestvolden er vi altid glade for at få besøg af skoler og institutioner, så vi tilbyder gruppebilletter til kun 40 kr. ved køb af min. 6 billetter til personer under 25 år. For spørgsmål og bestilling af skolebilletter send en mail til post@teatervestvolden.dk eller ring ned på teatret på telefon 3677 2300.

Det er vigtigt, at I ankommer,  inden forestillingen begynder. 

Det forstyrrer forestillingen, hvis I kommer for sent. Vi venter gerne med at sætte forestillingen i gang, hvis I er en større gruppe, der er forsinket af gode grunde. Ring giv os besked. 

Vi lukker ikke elever ind til skoleforestillinger efter forestillingen er gået i gang. 

Skolemateriale

På alle egenproducerede forestillinger udarbejdes skolemateriale med emner og temaer, der bliver behandlet i forestillingen, og som kan fungere som oplæg til diskussion i klassen. Skolemateriale ligger til gratis download her på siden.

Café

Teatret og kulturhusets café er normalt lukket i formiddags timerne, men ringer i til os og aftaler nærmere, har I mulighed for at spise jeres medbragte madpakker før eller efter forestillingen. Teatret byder selvfølgelig på gratis kaffe til de voksne ved den lejlighed.
For øvrige spørgsmål eller særlige ønsker kan i ringe til teatret på telefon 3677 2300.

Skolemateriale

KALENDER