Besøg af skoler

På Teater Vestvolden er vi altid glade for at få besøg af skoler og institutioner, så vi tilbyder gruppebilletter til kun 40 kr. ved køb af min. 6 billetter til personer under 25 år. For spørgsmål og bestilling af skolebilletter send en mail til post@teatervestvolden.dk eller ring ned på teatret på telefon 3677 2300.

Kom til tiden! 

Det forstyrre forestillingen hvis i som skole kommer for sent. Vi venter gerne med at sætte forestillingen igang, hvis i er en større gruppe der af god grund er forsinket. Ring til teatret og giv os besked. 

Teatret lukker ikke elever ind til skoleforestillinger, der ikke er klar ved forestillingens start. 

Skolemateriale

På alle egenproducerede forestillinger udarbejdes skolemateriale med emner og temaer, der bliver behandlet i forestillingen, og som kan fungere som oplæg til diskussion i klassen. Skolemateriale ligger til gratis download her på siden.

Café

Teatret og kulturhusets café er normalt lukket i formiddags timerne, men ringer i til os og aftaler nærmere, har I mulighed for at spise jeres medbragte madpakker før eller efter forestillingen. Teatret byder selvfølgelig på gratis kaffe til de voksne ved den lejlighed.
For øvrige spørgsmål eller særlige ønsker kan i ringe til teatret på telefon 3677 2300.

Skolemateriale

KALENDER