Corona-virus

CORONA

Information om forestillinger m.m.

Teater Vestvolden følger de sundhedsmæssige retningslinjer i forbindelse med COVID-19 og vil frem til og med 5. maj ikke kunne have publikum i teatret.

Har du billet til en forestilling eller arrangement, der er berørt at nedlukningen, vil du blive kontaktet med hensyn til refundering.

Alle forestillinger frem til sommer er sat i salg med et reduceret antal pladser i salene.

For at holde afstandskrav, vil publikum blive placeret med et sædes afstand i teatersalen.

Er du over 15 år, er det krav fra myndighederne, at du skal fremvise coronapas sammen med din billet og bære mundbind i teatret, når du bevæger dig til og fra din plads.

Vi respekterer naturligvis, hvis du er undtaget fra kravet om mundbind eller negativ test, som gælder:

  •        Børn til og med 14 år
  •        Personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test
  •        Personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test
  •        Personer, der tidligere har været smittet med covid-19, som kan fremvise dokumentation for en covid-19-test med et positivt testresultat, som er foretaget mindst 14 dage og højst 12 uger inden tidspunktet for ankomst til Teater Vestvolden.

Læs mere om myndighedernes retningslinjer på retsinformation: https://www.retsinformation.dk/eli/lta/2021/296?fbclid=IwAR1eDe-RkK1R8S_zOce9GdwV8py5ulFJBV52fEw8nj-QD_U7R_dkoxw1g9s

Ved spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte teatrets kontor, der er åbent som sædvanligt i dagtimerne på telefon 3677 2300. Du er også velkommen til at sende en mail post@teatervestvolden.dk.

Kærlig Hilsen
Teater Vestvolden

KALENDER