Flot donation til Teater Vestvolden

Med en donation på 5,5 mio. kr. fra Den A.P. Møllerske Støttefond får Teater Vestvolden nu mulighed for at realisere de scenetekniske rammer i ny teaterbygning, som Hvidovre Kommune er ved at opføre i det kommende kulturcenter Risbjerggård.  

Den A.P. Møllerske Støttefond har netop doneret 5,5 mio. kr. til Teater Vestvolden, som skal bruges til indretning af sceneteknik som lys, lyd og publikumsopbygning.

”Vi er meget taknemmelige for, at Den A.P. Møllerske Støttefond har valgt at støtte Teater Vestvolden, så vi får mulighed for at etablere de scenetekniske rammer, som er helt afgørende for at kunne udvikle og præsentere professionelle teaterforestillinger i vores nye teater,” siger Teater Vestvoldens teaterchef Stephan Pollner.

Nybygget teater

Hvidovre Kommune gennemfører i disse år en større transformation af bymidten, hvor den gamle kulturinstitution Risbjerggård bliver omdannet til et nyt kulturcenter, der får Teater Vestvolden som midtpunkt i en nybygget teaterbygning.

”Det nye kulturhus Risbjerggård vil give et stort løft til hele bymidten og Hvidovre, og Teater Vestvolden bliver en vigtig aktør i det nye hus. Det er utrolig flot, at det er lykkedes at få så stor en donation til teatret, som nu vil få endnu bedre muligheder for at skabe storslåede teateroplevelser for borgerne i Hvidovre og hele Storkøbenhavn,” siger borgmester Helle Adelborg.

 

Teater i moderne rammer

Hvidovre Kommune har tænkt Teater Vestvolden med i det nye kulturhus i bymidten, så teatret i fremtiden opnår større synlighed og langt bedre rammer om sine kommende forestillinger og aktiviteter. Med donationen fra Den A.P. Møllerske Støttefond får Teater Vestvolden mulighed for at realisere potentialet i de nye omgivelser.

“Med den nye fantastiske teaterbygning og den flotte donation fra Den A.P. Møllerske Støttefond kan vi nu skabe et moderne teater, som vil understøtte Teater Vestvoldens strategi som et stationært børne-, ungdoms- og familieteater i Hvidovre, der samtidig formår at række ud til rigtig mange børn og unge fra hele Sjælland,” siger teaterchef Stephan Pollner.

 

Nyt teater klar i 2022

Teater Vestvoldens nye teaterbygning i kulturhuset Risbjerggård vil rumme to teatersale, værksted, kontorer og skuespillergarderober. Teatret er under opførelse og vil efter planen stå klar til at byde publikum velkommen i september 2022.

KALENDER