Fucking Åmål

Køb billet her

Oplev HiLS DiN MOR og Teater Vestvoldens Reumertvindende teaterversion af den svenske kultfilm ‘Fucking Åmål’ frit efter Lukas Moodyssons filmmanuskript.

Der sker intet i Åmål – de unge udvisker kedsomheden med fester, alkohol og absolut ingenting. Det er fordommenes holdeplads og hvis du falder udenfor normen, kan byen være et helvede at bo i.

Selvom Agnes har boet i Åmål i to år, har hun stadig ingen venner. Hun er håbløst forelsket i Elin, der er skolens mest eftertragtede pige, men hun tør ikke sige det til nogen, fordi hun er bange for at blive mobbet. Da deres veje endelig krydses, går det op for dem, at de har en hel del til fælles, og en uventet rejse begynder.

Den svenske filminstruktør Lukas Moodysson bragede ind på verdensscenen med premieren på Fucking Åmål i 1998. Filmen står i dag som en af de vigtigste nordiske ungdomsfilm nogensinde og har givet inspiration til flere hverdagsdramaer om unge som den populære tv-serie Skam.

Nu bliver Fucking Åmål for første gang sat på scenen i Danmark med en forestilling om den første kærlighed, sexualitet og om at finde sig selv og turde stå ved, hvem man er.

Spilleperiode

Spilledage

Ons. – fre. kl. 10.30 & 13

Alder

Fra 12 år

Varighed

60 min. (uden pause)

MEDVIRKENDE

MEDVIRKENDE
Mia Lerdam
Christine Sønderris/ Ingrid Marie Thorlacius/Rikke Westi
Rene Benjamin Hansen

STEMMER

Christina Beck

SCENOGRAF
Katrine Gjerding

DRAMATIKER
Julie Maj Jakobsen

LYDDESIGNER
Jes Theede

TEKNIK OG SCENEBYGGER
Gert Christoffersen

TEKNISK AFVIKLING
Lya Lundsager

INSTRUKTØR
Mia Lipschitz

REKVISITØR
Josephine Lott

SYERSKE
Trine Walther

 

CO-PRODUKTION
HILS DIN MOR og 
Teater Vestvolden Hvidovre

PRODUKTION: marts 2017

TEATERFORLAG
Teaterforlag: Nordiska ApS – København

Forestillingen er støttet af Statens Kunstfond

blogstephanpollner.dk

KALENDER