Jul på Teater Vestvolden

Jul er tid til teater, og der er masser af juleforestillinger og julearrangementer at se frem til på Teater Vestvolden i Hvidovre.

At gå i teatret er en god anledning til at være sammen med dem, man holder af. Til at samle familien om en fælles oplevelse. Som man kan dele og se tilbage på de næste mange højtider. Eller måske gøre til en fast tradition, så man hvert år har en god anledning til at mødes. Fordi det er jul, og man skal i teatret sammen.

Derfor har Teater Vestvolden samlet en række juleforestillinger og julearrangementer, hvor man kan være sammen med dem, man har sit hjerte nær: børn og børnebørn, forældre og bedsteforældre – og vennerne og de gode kolleger.

Familieforestilling fra 5 år
Juleevangeliet er en rørende og vigtig familieforestilling for børn fra 5 år og deres voksne inspireret af Selma Lagerlöfs smukke eventyrfortællinger om den dag for 2018 år siden, hvor et barn blev født.

Dukker, lys, lava, engle og meningen med livet dukker op i en fortælling langt fra det traditionelle nisseteater, hvor både børn og deres voksne får lejlighed til at møde julens og ikke mindst livets vigtigste essens: kærligheden. Juleevangeliet er til alle dem, der gerne vil nyde en hyggelig stund med børn og børnebørn.

Gæt julesange med et tal
Kan du lide at synge, quizze eller vinde præmier? I Hit med banko julestue kan du gætte sange, der handler om jul eller om et tal eller måske om begge dele, og vinde sjove og skægge præmier undervejs.  Amin Jensen er værten, der synger for, når der skal gættes sange, som får musikalsk akkompagnement af pianist Søren Sebber Larsen. Hver sang, som kan være enten på dansk eller engelsk, bliver spillet i uddrag  med de mest kendte strofer, som alle kender og kan synge med på. Og en gang imellem bliver nummeret spillet ud som finalen på et rigtigt tal, en række eller banko!

Så tag familie og venner med under armen til en hyggelig julestund med sang og musik og banko, hvor du også kan nyde en særlig juleanretning med klassisk smørrebrød. Hit med banko julestue er på plakaten udvalgte onsdage i november og december.

Upassende juleunderholdning
Hver måned i løbet af sæsonen præsenterer Teater Vestvolden stand-up, og i år fejrer vi julen med en særlig juleudgave af Open Mic, så du kan give julen et godt grin over nakken.  Open Mic Julestue har kendte komikere på programmet og nye talenter, der prøver materialet af, mens teaterchefen står for gaveregnen i en herlig omgang kinesisk lotteri! Glæd dig til et par timers højst upassende underholdning udvalgte torsdage i november og december, hvor du kan nyde en særlig julemenu, inden showet.

Alle julens forestillinger og arrangementer er på programmet hverdage og weekend fra den 21. november frem til den 13. december. Se mere under repertoire

KALENDER