Juletræstænding

I samarbejde med Hvidovre Kommune og Kulturhus Risbjerggaard inviterer Teater Vestvolden til juletræstænding søndag den 27. november med julearrangement, børnebio og overraskelser.  

Traditionen tro tændes det store juletræ ved Hvidovre Rådhus og alle julelysene ud mod Hvidovrevej den 1. søndag i advent. Som optakt er der hele eftermiddagen julehyggelige aktiviteter omkring Hvidovres nye kulturelle midtpunkt i bymidten hos Teater Vestvolden, Kulturhus Risbjerggaard, Hovedbiblioteket og Kometen.

Teater Vestvolden viser børnebio i teatersal 2, som er udstyret med nye teaterstole, der er brede og bløde som biografstole og derfor egner sig fortrinligt til julebio for hele familien med masser af varme popcorn, som kan købes i baren. Børnebio begynder kl. 14, og der er gratis entré, hvor man kan gå til og fra, som der er ledig plads i salen. 

Teater Vestvoldens populære familieshow kan opleves i teatersal 1, hvor der er masser af grin for børn og forældre i samarbejde med Comedyklubben Junior. Familieshowet begynder kl. 14 og er gratis for børn, der er medlem af Børneteaterklubben. Voksne betaler entré. 

Kulturhus Risbjerggaard, Hovedbiblioteket og Kometen byder også på julearrangementer som småkageværksted, julemarked, julejazz og meget mere. Optakten til juletræstænding afrundes med en juleoverraskelse for alle.

 

 

KALENDER