Kattejammer rock

Køb billet her

Hvæs, hvæs – riv, riv, riv 
At være baggårdskat det er et hundeliv…

For 40 år siden sang børn og unge fra Vesterbros Ungdomsgård sig ind i folkets hjerter med albummet Kattejammer Rock. Inspireret af pladens stærke og elskede sange kommer en nyskrevet musikforestilling, der spejler ungdomslivet for vor tids baggårdskatte.

Liva, en ung pige med en forsvunden mor og en såret sjæl, bliver opsøgt af den ældre, mystiske dreng Leo. Sammen får de to adgang til en verden af minder om sårbarhed, styrke og sammenhold.

Med inspiration fra sangene med tekster om datidens unge og helt nye vidnebyrd fra unge i Hvidovre har den unge talentfulde dramatiker Simone Isabel Nørgaard skrevet forlægget for forestillingen, som er blevet bearbejdet af holdet og den prisbelønnede instruktør Anders Lundorph, der har sat i scene.

I Kattejammer rock kan du opleve de velkendte sange sunget live på scenen i nye opdaterede versioner, og som noget helt særligt mixer forestillingen teater og musik med den nyeste virtual reality-teknologi, der inddrager publikum og giver en helt særlig oplevelse for unge fra 12 år og deres voksne.

Spilleperiode

18-01-2020 – 16-02-2020

Spilledage

Man. – tor. kl. 10.30 & 13, Fre. kl. 20, lør. kl. 15 & 17

Alder

Fra 12 år

Varighed

ca. 80 min. uden pause (forestillingen varer 60 min. plus ca. 20 min. introduktion til brugen af VR-briller, inden forestillingen begynder).

MEDVIRKENDE

MEDVIRKENDE
Cecilie Greiber Alring
Max-Emil Nissen

INSTRUKTION
Anders Lundorph

SCENOGRAF
Jakob la Cour

VIRTUAL REALITY PRODUKTION
JAKOB LA COUR STUDIO

MANUSKRIPT
Simone Isabel Nørgaard – viderebearbejdet af Anders Lundorph og de medvirkende

SANGENES TEKST OG MUSIK
Connie Skovart & Bo Schiøler

MUSIKALSK ARRANGØR OG KOMPONIST
Mathias Nielsen

PRODUKTION: Produktion marts 2018 – Genopsat sæson 2019/2020

IDÉ, KONCEPT OG PRODUKTION
Teater Vestvolden Hvidovre

KALENDER