Masser af teater for børn og deres voksne på Teater Vestvolden i Hvidovre

I den kommende sæson har Teater Vestvolden udvalgt en håndfuld blandt de bedste danske forestillinger til forældre og bedsteforældre, som elsker at gå i teatret med deres barn eller børnebørn – eller som måske ikke har haft fornøjelsen endnu.

Chappers rumrejse’ slår dørene op til Teaterbussen med en fantasifuld rejse ud i rummet for alle eventyrlystne børn fra 5 år. Chapper (ham fra Ramasjang!) begiver sig op mellem fjerne planeter og gakkede galakser for at finde sin elskede morfar, der er flyttet ud på en lysende stjerne. Undervejs møder han både flyvende tallerkner, rumvæsner og en mystisk mælkevej. Forestillingen har sæsonpremiere søndag den 10. september og spiller udvalgte dage ved teatret i løbet af Vestegnens Kulturuge.

Juleeventyr for de 4-årige og voksne i alle aldre
Thomas Winding har skrevet juleeventyret ‘Ja, ja nemlig’ for hele familien om en mand og en kone, som bliver forvandlet til nisser. Der er fuld fart på alle teatertryllerier i De røde hestes opsætning, hvor ikke mindst lyd og lys er med til at skabe den fortryllende julemagi.

Woopsy for de 6-årige
Skal vi skærme vores børn fra virkeligheden eller vise dem, at der er en verden udenfor Disneysjov? ‘Woopsy’ handler om en dreng, der må rejse væk fra sit hjem. Uledsaget. Men det bliver historien ikke trist eller sørgelig af. Tværtimod. Woopsy er super sjov for børn og voksne ifølge Børnekulturpiloterne, som har anmeldt forestillingen på årets Aprilfestival.

En dukke får teaterdebut
Teater Vestvoldens længe ventede forestilling ‘Lene og Lillebror’ får premiere i foråret 2018 med teaterdebut til den kendte dukke fra DRs Kikkassen. Sammen med filmklip, nyskrevet musik og sange, vil ‘Lene og Lillebror’ tage nye generationer med tilbage til dengang far og mor – eller bedstefar og bedstemor – så ‘fjernsyn for dig’ og fortælle en historie om at være barn dengang og nu. Lene og Lillebror præsenterer den originale Lillebror-dukke i selskab med Lene, som bliver spillet af skuespiller Lene Hummelshøj. Forestillingen er skabt i samarbejde med DR for børn fra 3-6 år og deres voksne.

Teater med popcorn
Alle forestillinger kan opleves på Teater Vestvoldens nye scene for børn. Et tiltag, som har til formål at give børnene og deres voksne en hyggelig og intim oplevelse i teatret, hvor de kommer helt tæt på magien på scenen. Der er også mulighed for at nyde friskbryggede popcorn eller andre godter i baren, som er åben før og efter forestillingen.

KALENDER