Overskud på Teater Vestvolden

Af den fremlagte årsrapport for den forgangne sæson 2017/18 fremgår, at Teater Vestvolden har et overskud på 402.000 kr. efter årets negative resultat på 19.563 kr., som primært skyldes nye omkostninger på indlån. Teater Vestvoldens positive egenkapital er oparbejdet gennem de seneste seks sæsoner med det formål at sikre teatret mod eventuelle uventede udgifter, således der fortsat kan være teater til glæde og gavn for alle borgerne i Hvidovre og på Vestegnen.
Teater for alle
Teater Vestvolden er et teater for alle og har i den forgangne sæson præsenteret et bredt repertoire målrettet alle i alderen 3-99 år med 115 forestilinger med en belægningsprocent på godt 80 pct.
Nye forestillinger
Sæsonen bød på to helt nye produktioner. Fucking Åmål og Lene og Lillebror fik Danmarkspremiere og spillede for udsolgte sale i Hvidovre og på turné, mens Teater Vestvoldens tidligere forestilling Chappers rumrejse blev genopsat i Teaterbussen.
Tilbud til børn og unge
Teater Vestvolden er et teater for børn og unge og deres voksne og har i løbet af sæsonen doneret 11 gratis forestillinger til skoler og daginstitutioner i Hvidovre, ligesom Teatebussen spillede gratis forestillinger til lokale arrangementer i byen. Samtidig inviede teatret den stationære scene Nøøj, det for børn, der er målrettet de mindste publikummer og deres voksne.
Turné med Teaterbussen
Teater Vestvoldens turnéflagskib er Teaterbusserne, som var på turné i hele landet med 63 udsolgte forestillinger af Chappers rumrejse og danmarkspremieren på forestillingen Lene og Lillebror. Teaterbussen besøgte tilmed de yderste kroge af landet, da den blev sejlet over Atlanten og turnerede i ni dage på Færørerne.
Stadig flere publikummer
I løbet af sæsonen blev Teater Vestvoldens forestillinger set af omkring 13.000 besøgende stationært og på turne i teaterbussen. Omkring otte ud af ti publikummer, der køber løssalg til de stationære forestillinger i Hvidovre, er lokale, hvilket understreger den flotte opbakning til byens teater. Samtidig tiltrækker teatrets forestillinger stadig flere skoler og daginstitutioner på Vestegnen og fra hele Sjælland.

 

KALENDER