Gave til byens borgere

Bor du i Hvidovre? Så har du mulighed for at vise dit sygesikringskort og komme gratis i teatret sammen med den øvrige husstand, naboer og genboer. Teater Vestvolden inviterer Hvidovre-borgere gratis i teatret, som et led i forestillingen Stemmer fra Hvidovre, der har premiere den 26. august.

Mere end 90 medvirkende, opdelt i hold på 35, deltager på skift på og bag scenen i forestillingen, der er en hyldest til byen og dens borgere. Derfor inviterer Teater Vestvolden alle med bopæl i Hvidovre til at være med til at fejre byen og alle dem, der har hjemme i postnummer 2650.

“Egnsspillet er en tradition i Hvidovre, som vi på Teater Vestvolden er stolte af at videreføre. vi prøver at gå nye veje hvad egnsspillet angår i forhold til traditionerDerfor er vi glade for at kunne invitere hele Hvidovre til at deltage i årets egnsspil, hvor vi hylder byen og alle os, der bor her. Stemmer fra Hvidovre er en fest for alle, uanset alder og baggrund og en markering af et byfællesskab, som vi synes er vigtigt at støtte, værne om og dele.
Derfor har vi besluttet at allokere gratis billetter til alle Hvidovres borgere, efter først-til-mølle-princippet,” siger teaterchef Stephan Pollner.

Tilbuddet om gratis billet til Stemmer fra Hvidovre gælder publikum, som aktuelt har bopælsadresse i Hvidovre. Antallet af billetter er begrænset per forestilling, så selvom tilbuddet gælder alle i Hvidovre, kan det være en god idé at bestille billet på forhånd via teatervestvolden.dk eller teaterbilletter.dk. Ved indløsning af kampagnekoden “hvidovre” er det muligt at vælge billetten “Hvidovre” til 0 kr. (se praktisk info om billetbestilling nedenfor).

Gratis billet er kun adgangsgivende mod fremvisning af gyldigt sygesikringskort eller anden dokumentation for bopælsadresse i Hvidovre. Der kan maksimalt bestilles seks billetter per indløst kampagnekode, og der skal fremvises bopælsdokumentation for hver indløst billet inden forestilling.

Er du en af dem, der allerede har købt billet til Stemmer fra Hvidovre, og som bor i Hvidovre, så har du mulighed for at få billetten ombyttet eller refunderet ved at kontakte Teater Vestvolden på mail post@teatervestvolden.dk

SÅDAN GØR DU

Gå til forestillingsiden for Stemmer fra Hvidovre
Klik på billetter
Vælg ønsket spilledag og klik billetter
Tryk “indløs kampagnekode” i højremenunen
Indtast koden hvidovre
Vælg billetten Hvidovre (husk at for hver billet skal fremvises gyldigt sygesikringkort, der dokumenterer bopælsadresse i Hvidovre)

KALENDER