Skriv en novelle om Hvidovre og vind fede præmier

Hele Hvidovres Teater Vestvolden udskriver nu en novellekonkurrence for byens borgere. De tre bedste noveller bliver præmieret og vil indgå i en ny forestilling, som Teater Vestvolden udvikler til byens skoler og institutioner. Du skal være fyldt 13 år for at kunne deltage i konkurrencen, og du kan vælge at indsende dit bidrag individuelt eller som en klasse.

Førstepræmien er 2000 kr., andenpladsen modtager 500 kr. og to klippekort til teatret, og nummer tre får 4 billetter til en forestilling efter eget ønske.

Sådan deltager du
Du deltager ved at skrive en personlig historie med overskriften “Stemmer fra Hvidovre.” Novellen må gerne være baseret på dit liv i Hvidovre og være sandfærdig, men du må også gerne digte og finde på og supplere med din egen fantasi. Det vigtigste er, at du selv finder på historien eller sammen med din klasse, og at du bor i Hvidovre. Historien kan handle om hvor skægt, sjovt, smukt, kedeligt eller cool det er, at bo her 8 kilometer fra København. Hvad vil det sige at være fra Hvidovre? Hvordan er livet som ung, gammel eller midt i mellem i Hvidovre?

Praktisk
Novellens omfang må maksimum være på 4 A4-sider i skriftstørrelse 12, og følgende informationer skal fremgå på forsiden: navn, adresse, telefonnummer. Er novellen indsendt som klasse skal følgende fremgå: skole, klasse og kontaktlærers e-mail. Ved klassebesvarelse kan eleverne vælge at være anonyme.

Novellerne sendes i Word eller PDF-format til post@teatervestvolden.dk og skal være modtaget senest den 1. juni 2017.

I bedømmelsen lægges vægt på historien og budskab. Det er ikke vigtigt, om der er stavefejl og den slags, det afgørende er, at du har noget på hjerte, en historie, som du gerne vil fortælle, som er personlig og som handler om dit Hvidovre.

Vinderne får direkte besked senest den 8. juni, og de udvalgte noveller vil herefter indgå i Teater Vestvoldens nye forestilling Frikvarterforestillinger, hvor historierne sammen skaber en collage af “Stemmer fra Hvidovre.” Vær derfor opmærksom på, at deltagelse i konkurrencen indebærer en godkendelse til, at de tre vindernoveller vil blive læst højt af en professionel skuespiller for andre unge på skoler og instituioner på Vestegnen.

KALENDER