Teater Vestvolden drager på udsolgt Danmarksturné

Teaterbussen skal spille over 53 forestillinger på landevejen og besøge byer som Haderslev, Svendborg, Ballerup, Odense, Glostrup og Helsingør med forestillinger for børn og voksne. Blandt andre En kuffert fuld med Søren Hauch-Fausbøll om de to venner Clara og Emil, der tager på vilde eventyr sammen, og den fantasifulde juleforestilling Gårdnissens jul om den godmodige gårdnisse.

“Det er overvældende så stor interessen har været for at få besøg af vores forestillinger. Vi præsenterede Teaterbussen på en festival for børne og ungdomsteater i april og stort set i løbet af nul komma fem var forestillingerne udsolgt. Det samme var tilfældet med Zappa. Det er vi stolte af. Det fortæller os, at vi som Hvidovres eneste producerende teater er lykkedes med at levere forestillinger, som lever op til vores høje ambitioner om at skabe kvalitetsteater, der kan ses og opleves på tværs af alder fra de mindste til de unge og deres familier i Hvidovre og resten af landet,” siger teaterchef Stephan Pollner.

I januar 2016 rykker Zappa teltpælene op og begiver sig ud i landet, hvor teatre som Svalegangen i Aarhus, Momentum i Odense og Nordkraft i Ålborg har købt forestillingen, der undervejs også vil lægge et smut forbi Randers og Nykøbing Falster med tilsammen 40 opførelser i løbet af den sammenlagt to måneder lange turné, der forlængst er meldt udsolgt. Teater Vestvolden undersøger derfor i øjeblikket muligheden for at forlænge turnéperioden.

Zappa får repremiere på Teater Vestvolden 16. februar og bliver hængende på plakaten frem til 19. marts, hvor det vil være uigenkaldeligt sidste chance for at se den populære forestilling i Hvidovre. Læs mere på teatervestvolden.dk.

KALENDER