Teater Vestvolden-forestilling skal spille for børn på Færøerne

Chappers rumrejse har været en succes hos børn og deres voksne i Hvidovre, og nu har man også fået øjnene op for Teater Vestvoldens populære forestilling på Færøerne. Historien om drengen Chapper, som rejser ud i rummet for at finde sin farfar, drager nemlig til Thorshavn, hvor forestillingen er blevet udvalgt af det færøske programudvalg Listaleypurin, som har til formål at vise de færøske elever i folkeskolen scenekunst af høj kvalitet.

“Vi er rigtig stolte af invitationen og glæder os meget til at vise Chappers rumrejse for alle de færøske skoleelever. Som Hvidovres professionelle teater er det vores ambition at skabe kvalitetsteater, der kan ses og opleves på tværs af alder fra de mindste til de unge og deres familier i Hvidovre og resten af landet – helt ud til de fjerneste egne af riget,” siger teaterchef Stephan Pollner.

Chappers rumrejse spiller på Færøerne i fire dage fra den 23. oktober med flere forestillinger om dagen. Herefter drager forestillingen hjem til en udsolgt danmarksturné og mere end 35 forestillinger fordelt på fjorten forskellige byer fra Allerød til Aalborg.

“I de senere år har Teater Vestvolden arbejdet målrettet på at vise teater stationært for byens borgere i Hvidovre, men vi er glade for sideløbende at kunne værne om den lange og stolte tradition, som Teater Vestvolden har for at rejse ud og møde sit publikum overalt i Danmark,” siger teaterchef Stephan Pollner.

Chappers rumrejse rejser af sted i Teater Vestvoldens teaterbus, som er Danmarks eneste mobile teater på fire hjul inklusiv teatersal, lyd, lys, teknik, scenografi og tilskuerpladser. En oplevelse i sig selv og en løsning, hvor skoler og dag- og kulturinstitutioner kan præsentere børn og unge og voksne for scenekunst på en enkel og nem måde.

KALENDER