Teater Vestvolden sælger flere billetter

Forsalget til Teater Vestvolden sætter ny rekord med en fordobling i antal solgte billetter i forhold til tidligere år. Det er blandt andet den store familieforestilling Taynikma, der er populær hos publikum.

Siden maj har det været muligt at købe billetter til alle forestillinger i den kommende sæson 2015/16 på Teater Vestvolden. Og det ser ud som om, teatrets repertoire falder i publikums smag. Således har det såkaldte presale allerede rundet godt 3000 solgte billetter, hvilket er en salgsfremgang på 95 procent sammenlignet med de foregående sæsoner. Et løft, som teaterchef Stephan Pollner naturligvis er meget tilfreds med.

“Vi sætter salgsrekord i de her dage, hvilket vi er glade og taknemlige over at opleve. Ikke mindst fordi fremgangen kommer efter flere års målrettet og seriøst arbejde med at skærpe vores profil og gennemslagskraft. På Teater Vestvolden brænder vi for at levere de gode fortællinger og de vigtige historier, der rammer og rører på tværs af alle aldre. Kald mig naiv, men jeg tror faktisk, det er derfor, vi gennem en årrække har oplevet en stigende efterspørgsel. Opgaven er på ingen måde løst, men den øjeblikkelige salgssucces er et fingerpeg om, at vi bevæger os i den rigtige retning,” siger Stephan Pollner, der håber at kunne bruge det flotte forsalg som rygstød til at øge løssalget i løbet af sæsonen.

Forsalget fordeler sig på alle forestillinger i årets repertoire, men der er især to titler, som skiller sig ud. Dramatiseringen af Bjarne Reuter-klassikeren Zappa har vist sig fortsat at have et godt tag i publikum, mens topscoreren er den store familieforestilling Taynikma, der får danmarkspremiere i november 2015. Forestillingen er baseret på den populære danske bogserie, som er solgt i over en halv million eksemplarer verden over. På grund af det flotte forsalg må Teater Vestvolden allerede nu melde om flere udsolgte forestillinger, og teatret overvejer derfor at åbne flere spilledage.

KALENDER