Teater Vestvolden søger medvirkende

Vil du være med i det traditionsrige egnsspil i Hvidovre?

Teater Vestvolden søger lokale borgere fra Hvidovre, der har lyst til at medvirke i egnsspillet Stemmer fra Hvidovre, der får premiere 24. august 2016.

Du kan få afprøvet dit skuespiltalent, komme helt tæt på produktionen af en professionel teaterforestilling eller lufte dine færdigheder som teknisk medhjælper.

Din erfaring inden for skuespil eller teknik er underordnet. Du skal bare være parat til at sætte lidt tid af og have masser af lyst til at være en del af det fælles hold, som skal skabe årets egnsspil i Hvidovre.

Forestillingen spiller fra 24. august til 18. september torsdag og fredag kl. 19 og lørdag og søndag kl 16 og 19. Prøverne begynder med tre workshop i maj og juni efterfulgt af fællesprøver på udvalgte dage i august. Arbejdet er ulønnet, og kan man ikke medvirke i hele spilleperioden gør det ikke noget.

Er du interesseret, så kig forbi Teater Vestvolden til informationsmøde tirsdag den 19. april kl. 17, hvor teaterchef Stephan Pollner vil fortælle mere om processen.

Tilmelding med et par linjer om dig selv på e-mail: lizette@teatervestvolden.dk senest 17. april kl. 12.

Som medvirkende i årets egnsspil vil du blive en en del af et stort hold, der tæller alt fra professionelle skuespiller, instruktør, scenograf, dramatiker til frivillige fra Hvidovre Amatørscene, Avedøre Kirkekor, Cirkus Arkus, Folkedanserforeningen Hjerter To,
Fragmentet: Kor, Haveforeningen ”Svarø”, HUT, Hvidovre Curling Club, musik- og sangforeningen Cantastrofen med mange flere.

KALENDER