Ny årgang Hvidovre dramaskole

Hvidovre dramaskole er et initiativ skabt i samarbejde mellem Teater Vestvolden og Hvidovre kommune, hvor børn i alderen 9 til 15 år kan få træning inden for skuespilteknik og improvisation af professionelle scenekunstnere. Tiltaget har været en stor succes, og i år er der oprettet et ekstra hold for de 9-11-årige for at imødekomme efterspørgslen.

Dramaholdet på Teater Vestvolden skal i foråret arbejde med det spændende tema “Historiefortælling under ledelse af skuespiller Christina Bech. Eleverne skal prøve kræfter med at fortælle deres egne historier og dertil har teatret indgået samarbejde med forlaget Storytellers, der er specialister i at fortælle levende historier. Udvalgte forfattere fra Storytellers skal i samarbejde med eleverne skabe materiale til dramaholdets visning “Min Historie” senere på året.

I juni begynder prøverne på Teater Vestvoldens store egnsspil Stemmer fra Hvidovre, hvor dramaskolens elever får mulighed for at medvirke. Omdrejningspunktet for egnsspillet er historiefortælling, og derfor er det helt oplagt, at eleverne på dramaskolen også prøver kræfter med den historiske kunstform.

Der er samtidig fokus på øvelser for krop, stemme, fantasi og sammenhold, ligesom eleverne fortsat skal have en masse grin og sjov i timerne.

Dramaskolen begynder mandag den 29. februar og løber frem til juni. Det koster 50 kr. per elev for en sæson. Der er hold for de 9-11-årige kl. 16-17.15 og for 12-15-årige kl. 17.30-19. Begge hold har plads til 15 elever og undervisningen finder sted på mandage.
Hvidvore Dramaskoles nye hold har fortsat åben for tilmelding, så hvis du har lyst til at afprøve dit talent og se om skuespil kunne være noget for dig, så kontakt Teater Vestvolden på mail drama@teatervestvolden.dk og oplys navn og alder samt navn og kontaktnummer til en eller begge forældre. Man er også velkommen til at ringe ned på teatret for at høre mere på telefon 36772300.

Alt det praktiske

Start: 29/2 2016 – slut maj/start juni.
ingen Dramaskole d. 21/3, 28/3 og 16/5.
Pris: 50 kr for hele sæsonen for børn i Hvidovre

Hold 1
Aldersgruppe: 9-11 år
Klokken 16:00-17:15.
Antal: 15 elever

Hold 2 (lukket for optag)
Aldersgruppe: 12-15 år
Klokken 17:30-19:00
Antal: 15 elever

Tilmelding
Tilmelding på drama@teatervestvolden.dk Oplys følgende: Barnets navn+alder, navn+telefon+mail til en eller begge forældre – Der kommer en mail tilbage med bekræftelse på deltagelse, vi inddeler efter alder, så det er nemt at finde ud af, hvor dit barn skal gå.

KALENDER