Teater Vestvoldens Salon – 2

Køb billet her

SALON MUSIK-POESI MED TEMAET “HANDI-COMEDY”

Kom med til vores nye og hyggelige salon, hvor vi blander god musik og poetisk spoken word tilsat en snert historiefortælling og gode grin.

Med lige dele underholdning og stof til eftertanke.

Denne aften i november handler det om handicap. Både set fra et poetisk og et komisk udgangspunkt.

I spidsen for Teater Vestvoldens salon står vores faste vært, den danske poetry slam superstjerne Peter Dyreborg, som guider publikum igennem en aften fyldt med litteratur og toner.

Hver gang præsenterer vi en prominent gæst, som kan noget ganske særligt inden for et bestemt tema. Og så har vi også aftenens husorkester Rasogali, altså Ras og Ali.

Forvent en anderledes teatertur, der får dit smil og dine tanker til at flyve og forplante sig helt ned i tæerne.

Vores gæst i november er Cathrine Honoré, som er tidligere Aalborgmester i poetry slam, og et kendt navn i de danske spoken word-kredse. Sidste år udgav hun sin første bog “Teknologisk Verdenssyn”, og hun skriver ofte humoristiske tekster med skæve vinkler på tilværelsen. Og så er hun tilmed begyndt at blive en dreven komiker, hvor hun gør en god figur på især de københavnske scener med stand up comedy.

Og… selv om alt dette i sig selv er noget særligt, så er der også det ganske særlige ved Cathrine, at hun er blind. Eller hedder det faktisk synshandicappet? Og selv om netop dét gør hende til noget ganske unikt inden for både poetry slam, spoken word og stand up comedy, er det så egentlig noget særligt at være handicappet? Når nu der er så mange helt almindelige mennesker, der tilfældigvis lever med et handicap? Og hvad er forskellen på at være handicappet og at have et handicap? At være et menneske med et handicap? Og hvordan ser verden ud, når man ser sig omkring, selv om man ikke kan se? Alt dette og meget mere kommer du til at høre om på en både poetisk og sjov måde, når Cathrine folder sig ud. Og ja, man må også gerne grine af et alvorligt emne.

Og hvem er vores faste husorkester Rasmus og Ali? Rasmus Rhode er en eminent sanger og guitarist i mange genrer, fx i Dusty Rag Jazz Band, men også kendt som skuespiller, performance-poet, spoken word-geni og poetry slammer – altså et vaskeægte multitalent på alle ledder og kanter. Og hans makker Ali Badreldin, også fra bandet Dusty Rag JB, uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, saxofonist og musikalsk legebarn på talrige instrumenter – klassisk, jazz og verdensmusik, og endnu et mulitalent.

Forvent en anderledes teatertur, der får dit smil og dine tanker til at flyve og forplante sig helt ned i tæerne med fire nye saloner den 12. september 2024, 14. november 2024, 6. februar 2025 og 15. maj 2025.

Spilleperiode

14 NOV 2024

Spilledage

Torsdag kl. 1930

Alder

Fra 15 år – ikke egnet til skoleklasser

Varighed

100 min (inkl. pause)

MEDVIRKENDE

VÆRT
Peter Dyreborg

SPECIAL GUEST
Digter og komiker Cathrine Honoré

MUSIKERE
Rasmus Rhode og Ali Badreldin

TEMA
Handi-Comedy

ARRANGØR
Arrangeret af Teater Vestvolden og Kulturhus Risbjerggaard

KALENDER